Λουρί - ζώνη ασφαλείας για σκύλους (80~120cm) -  Pet Safety Belt - Κόκκινο

Λουρί - ζώνη ασφαλείας για σκύλους (80~120cm) - Pet Safety Belt - Κόκκινο

Λουρί - ζώνη ασφαλείας για σκύλους (80~120cm) - Pet Safety Belt - Μαύρο

Λουρί - ζώνη ασφαλείας για σκύλους (80~120cm) - Pet Safety Belt - Μαύρο

Διπλή χτένα για το τρίχωμα των κατοικίδιων με μεταλλικά δοντάκια - Μπλε

Διπλή χτένα για το τρίχωμα των κατοικίδιων με μεταλλικά δοντάκια - Μπλε

Λουρί - ζώνη ασφαλείας για σκύλους (80~120cm) - Pet Safety Belt - Κόκκινο

Γιατί και το σκυλάκι σας θέλει... την ασφάλεια του! Πάρτε το κατοικίδιό σας μαζί στις βόλτες και στις εκδρομές σας, φροντίζοντας τόσο για την ακεραιότητα του όπως φροντίζετε για τη δική σας! Σαμαράκι - ζώνη ασφαλείας για σκύλους - OEM Pet Safety Belt στο αυτοκίνητο και τη βόλτα και ηρέμησες!

Ειδική Τιμή 13,35 € Regular Price 24,70 €
Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή από το Κατάστημα
Παράδοση στον χώρο σας σε 1-2 εργάσιμες
SKU
22231


  • Ποιος λέει ότι η ασφάλεια στο αυτοκίνητο αφορά μόνο τους ανθρώπους; Για τους περισσότερους, τα κατοικίδια τους είναι ισότιμα μέλη της οικογένειας τους κι έτσι τα αντιμετωπίζουν. Γι' αυτό το λόγο ενδιαφέρονται και για την ακεραιότητα του σκύλου τους όταν κάνουν επαγγελματικά ταξίδια ή όταν πάνε διακοπές!
  • Η ζώνη που σας προτείνουμε είναι 2 σε 1! Είναι μια ζώνη ασφαλείας για το αυτοκίνητο που κλειδώνει όπως ακριβώς οι κανονικές ζώνες του αυτοκινήτου, αλλά χρησιμοποιείται και ως σαμαράκι για τις βόλτες του σκύλου!
  • Με αυτό τον τρόπο θα είστε πάντα σίγουροι πως ο σκύλος σας είναι ασφαλής στο πίσω κάθισμα, αλλά και η δική σας προσοχή δεν αποσπάται από την οδήγηση! Είναι σύνηθες φαινόμενο τα κατοικίδια να μην μένουν σταθερά σε μία θέση, ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλες διαδρομές, με αποτέλεσμα να "ορμούν" για παιχνίδια την ώρα που οδηγείτε, θέτοντας έτσι την ασφάλεια όλων σε κίνδυνο! Τώρα θα είστε πως το κατοικίδιο σας θα μένει σταθερό χωρίς να τραυματίζεται.
  • Η ζώνη προσαρμόζεται και ρυθμίζεται πολύ εύκολα στην κοιλιά και το στέρνο του σκύλου. Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, απλώς βγάλτε το γαντζάκι από τον ιμάντα που "κουμπώνει" στο αυτοκίνητο και περάστε το λουρί του κατοικίδιου. Τώρα είστε έτοιμοι για τις βόλτες σας!

Στη συσκευασία θα βρείτε: το λουράκι για το σκύλο με την ειδική αγκράφα για τη ζώνη του αυτοκινήτου, καθώς και το περιλαίμιο.